Screenshot 2020-07-27 at 19.54.20

#15 Mindre CO2, mere smag og mere økologi – sådan får du friskhøstet mad med ren samvittighed

Planet Happy Podcast #15
FreshLand

I denne episode snakker vi med Mathilde Jacobsen som sammen med sin kæreste Felipe Leal har grundlagt Fresh.Land.

Fresh.Land er en online platform hvor du som forbruger kan købe dine fødevarer direkte fra landmanden. Fresh.Land sørger for at springe op mod 5 led over i den konventionelle fødekæde, hvilket gør at du som forbruger får leveret helt friske fødevarer med masser af smag – direkte til døren.

Fødevarerne, som bliver høstet i Danmark og Sydeuropa, bliver leveret kun 4 dage fra høst.

Mathilde deler sin rejse fra at være en ambitiøs studerende til at være chef i egen forretning på godt og ondt. Samtidig deler hun sine tanker omkring fødevarekæder, tanken om fra jord til bord og hvorfor vi skal blive bedre til, at skabe mere balance i den fødevarekæde der eksisterer, altså rejsen fra en appelsin bliver høstet til den ligger i dit køleskab.

Lyt med, hvis du vil blive klogere på hvor dine fødevarer kommer fra, hvordan den konventionelle fødevarekæde fungerer, og hvordan du kan få fat på økologiske smagfulde grøntsager, som kommer fra et sted hvor både social- og miljømæssig bæredygtighed er en inkorporeret del af produktet.

Mathilde Jacobsen, som er utroligt ambitiøs, drevet og passioneret for, at ændre den konventionelle fødevarekæde til et mere bæredygtigt fødevaresystem deler åbent ud af sine erfaringer, historie og tanker. God lytning!

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *