Copy of Planet Happy

Planet Happy Podcast

Velkommen til vores podcast

Hvis vi skal undgå at opvarme kloden mere end 2 grader inden 2050, har vi alle sammen travlt, siger de kloge. Men hvad har vi travlt med? Hvor skal vi hen, og hvilken vej skal vi gå?

I vores podcast udforsker vi måder at leve mere bæredygtigt på, stiller spørgsmål og deler vores rejse. Vi er ikke eksperter, men er ikke bange for at spørge eksperterne til råds.

 

 

 

Episode #5: Cæcilie Moustgaard, Social Medieansvarlig hos Københavns Fødevarefællesskab


I denne episode taler vi med Cæcilie Moustgaard Jensen, som er selvstændig og blandt andet arbejder med sociale medier hos Københavns fødevarefællesskab. Københavns Fødevarefællesskab er et fællesskab hvor man får lokale, økologiske fødevarer bragt til byen en gang om ugen, og hvor man som en del af fællesskabet også er frivillig indimellem. Hør mere om vigtigheden af økologi og lokale fødevarer, og hør mere om hvorfor det kan være fedt at nørde i haven her i vores femte episode.

Episode #4: Liv Detlif, initiativtager til borgerbevægelsen Så Er Det Nu


I vores fjerde podcast episode taler vi med Liv Detlif, som er initiativtager til borgerbevægelsen Så Er Det Nu, der gør en indsats for at gøre folketingsvalget mere grønt.


Helt konkret er det bevægelsens mål at få alle politikere til at underskrive en såkaldt generationskontrakt, hvor de forpligter sig til at gennemføre en grøn omstilling. Hør mere om generationskontrakten, klimakrisen og politikernes måde at måle CO2-udledning på her i vores fjerde episode!

Episode #3: Jakob Ø. Larsen fra ShareOne fortæller om deleøkonomi og bæredygtighed


I denne episode snakker vi med Jakob Øgendahl Larsen, som er founder af den deleøkonomiske platform ShareOne. Vi kommer rundt om alt fra folketingsvalget til adoptionskurver i deleøkonomi i forskellige europæiske lande. Lyt med, og som Jakob siger – del for fa’en!

Episode #2: Få et indblik i hverdagen i år 2040 – Interview med Frederik Van Deurs, CEO i Greentech Challenge

I denne episode interviewer Sara Frederik Van Deurs, som er CEO i Greentech Challenge og som bruger sin tid på at forbinde virksomheder med grønnere og mere bæredygtige løsninger. 

Frederik er derudover i gang med et projekt, der handler om at forudsige, hvordan vi som individer og som samfund lever i 2040. Han fortæller om alt fra 3d-printede huse til lokalproduktion og vigtigheden af bæredygtige investeringer.

Lyt med, når Frederik giver os et smugkig ind i år 2040!

Episode #1: Introduktion

I denne første episode kan du høre lidt om Sara og AC, og hvad deres tanker omkring bæredygtighed er. Samtidig får du en lille teaser på hvad du kan forvente af Planet Happy podcasten fremover.

Vi høres ved!

 

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *