OM OS

Hej!

Vi er Sara og AC

Velkommen til Planet Happy!

Vi har startet Planet Happy som en del af vores egen personlige rejse for at blive mere bevidste forbrugere i en verden, der skriger på både vækst og grøn omstilling.

Vi tror på, at det er muligt for Danmark ikke kun at leve op til målene sat i Parisaftalen, men også at gøre det endnu bedre.

Men det sker ikke af sig selv. Skal vi undgå klimaforskernes værste mareridt, bliver vi nødt til radikalt at ændre den måde, vi tænker og agerer på, og gentænke de strukturer vi har i vores samfund.

Forandringen er en forudsætning for, at fremtidige generationer har en plads på kloden – og som altid med forandring, er der nogen, der skal gå forrest. I et så priviligeret samfund som Danmark (omend vi ikke helt sikkert ikke er fejlfri), tror vi på, at det er vores ansvar at gå forrest. Vores ansvar – de danske politikere, de danske virksomheder, det danske civilsamfund, og ikke mindst alle os helt almindelige mennesker, som kollektivt kan gøre en forskel.

For som helt almindelige mennesker har vi to stemmer – vores kryds på stemmesedlen og så den stemme, vi har som forbrugere hver evig eneste dag.

Men klima- og miljøkrisen kan være en forvirrende størrelse, og det kan være en udfordring at forstå, hvad det egentlig er for nogle daglige valg, der kan gøre en forskel.

Planet Happy er vores ydmyge bidrag. Vi håber, at vi gennem Planet Happy kan dele den viden, vi suger til os, om at blive mere bæredygtige, med dem, der også hungrer efter at blive en del af løsningen.

Vi håber, du vil følge os, og giv endelig lyd, hvis du har forslag til ting, vi kan undersøge!

fakta om vores rejse

Hvor langt er vi nået?

0
Kg CO2 sparet ved at tage alternativ transport
0
kr. flyttet til bæredygtige investeringer
0
Liter vand sparet v. at købe brugt tøj

Vi tror på, at vi skal handle nu. Følg os på Facebook og Instagram, hvis du vil med på rejsen 🙂

Skriv dig op til vores nyhedsbrev