73003330_2530748837155121_8697350508597215232_n

Mød Mikkel Skott Olsen, Head of +Impact hos Danske Bank

Planet Happy Podcast #8 - +Impact

I denne episode kan du møde Mikkel Skott Olsen fra +Impact, som er en  platform, hvor impact startups på tværs af Norden kan dele deres udfordringer med eksperter og få den rådgivning, de har behov for, gratis af andre ildsjæle, der gerne vil hjælpe dem.

 

Vi starter med at give nogle indsigter i rapporten “State of Impact in the Nordics”, som er udarbejdet af Danske Bank i samarbejde med +Impact. Vi diskuterer blandt andet forskellene i de nordiske lande når det kommer til hvilke verdensmål vi arbejder med, og highlighter nogle eksempler på inspirerende impact virksomheder.

Så tager vi et smut ind på Matrikel1, hvor vi mødes med Mikkel for at diskutere hvad der er sket de sidste par år inden for Impact Tech området. Mikkel har arbejdet med bæredygtighed i mange år gennem flere forskellige virksomheder og projekter, og sidder i dag som ansvarlig for hele +Impact platformen. 

Nedenfor kan du finde links til nogle af de ting, vi kommer ind på i podcasten:

 

Udover det taler vi om en del virksomheder i podcasten:

Lyt med, hvis du synes at området impact tech er interessant, og hvis du gerne vil høre lidt om de forskellige nordiske impact startups der findes, og hvordan impact startups adskiller sig fra almindelige tech startups.

Du kan også følge +Impact på Facebook og LinkedIn.

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *