Screenshot 2020-02-08 at 20.05.03

#12 Motatos og det glemte led i fødekæden – mød Kasper Stærk

Planet Happy Podcast #12 - Motatos og det glemte led i fødekæden

Vidste du, at der er et led i vores mads rejse fra jord til bord, som rigtig ofte bliver glemt i en madspildsdebat?

Det vidste vi ikke en radisse om, for vi mødte Motatos – en platform, hvor du kan købe varer, der ellers ville være gået til spilde. Det kan være tørvarer som er tæt på udløbsdatoen, eller varer hvor et mærke er produceret forkert men varen i sig selv ikke fejler noget. Eller en mindre fejl i produktionen der giver en helt fin vare, men som desværre ikke kan sælges i supermarkedet grundet “skønhedsfejl”.

I denne episode kan du møde Kasper Stærk, som er Country Manager hos Motatos.

Motatos er en svensk virksomhed der hedder Matsmart (“Madsmart”), som nu er ekspanderet til Danmark under navnet Motatos – og både Sara og AC er kæmpe fans af konceptet, hvor man kan købe en masse billige produkter, der ellers ville være endt i en container eller som afbrændingsføde.

Vi snakker naturligvis med Kasper om konceptet bag Motatos og hvad det er for nogle varer, man kan købe på platformen – men vi kommer også ind på hvad det er for en forskel man kan gøre ved at flytte noget af sit forbrug over på Motatos i stedet for at købe helt “normale varer”.

I podcasten kommer vi langt omkring – og vi snakker om alt fra danskernes tilbudsjagts-kultur til inspiration til madlavning derhjemme.

Du kan også følge Motatos på Facebook og Instagram. Vi lyttes ved!

 

//Sara og AC

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *